על המותג
......
......
בתחילת שנות האלפיים החליט אלן לשחזר זיכרונות ילדות, לעזוב את עולם המסעדות ולהכיר לקהל הישראלי את נפלאות השרקוטרי בכלל ונקניקיות טריות בפרט.
כשנתיים לאחר מכן, הצטרף אליו ניסים ובמהירות גילה והתאהב גם הוא בעולם הנקניקיות. מאז ועד עתה, אלן וניסים עובדים יחד כדי לשמור על הרף הגבוה שהציבו והם מתגאים בו עד היום.
הנקניקיות של אלזס שרקוטרי עשויות מבשר טרי ומובחר שנטחן במקום ומתובל בתבלינים טריים ועשבי תיבול. הנקניקיות מיוצרות באופן ארטיזנלי בתשומת לב ואהבה רבה ושומרות על איכות ומוניטין במשך שנים רבות. כל המוצרים מיוצרים לפי תקן HACCP ועוברים פיקוח וטרינרי.
......
......
......
......
סדנאות
סדנת שרקוטרי - הכנת נקניקים יבשים
סדנה בת 3 מפגשים: שני מפגשים לימודיים ומפגש טעימות כחודשיים מתום הסדנא.
בסדנה תלמדו הכל על כבישות, טחינות, המלחה, קשירות, תלייה, ייבוש ופרמנטציה. תלמדו לעבוד עם נתחים שלמים, טחונים ומותססים.
כרגע בשל ההנחיות הסדנה לא מתקיימת. ניתן להשאיר פרטים בקישור לקבלת עדכונים.
......
מבוא לשרקוטרי - הכנת נקניקיות טריות
אלן פותח צוהר לעולם השרקוטרי - ללמוד מהשף במטבח הפרטי שלו.
סדנה המשלבת לימוד מעשי עם בילוי ובעיקר הנאה צרופה. הסדנה כוללת טעימות ממגוון מוצרי השרקוטרי של אלן המלוות בבירה ויין וארוחת נקניקיות בסיום.
כיום ניתן לתאם סדנאות פרטיות בבית הלקוח בלבד, בהינתן חצר או שטח פתוח לעמידה בתנאי התו הסגול.
לתיאום סדנה צרו קשר דרך הקישור.
אודות
......
ניסים יצחק
ניסים הצטרף לאלן בייצור נקניקיות השף בשנת 2002, בשלב ראשון כעובד ייצור וכיום כשותף מלא לדרך והאחראי על הייצור והתפעול השוטף.
ניסים, שנולד וגדל בקריית מלאכי, ראה את עתידו בתחומים טכניים ועד למפגש עם אלן לא דמיין שיתמקצע בתעשיית הבשר, יתאהב בעולם השרקוטרי ויהפוך לאלוף שאין שני לו במהירות גלגול נקניקיות.
אלן טלמור
אלן, שנולד וגדל בצרפת ובבלגיה להורים פודיז (עוד לפני שהמושג הומצא), מימש את אהבתו לבישול מקצועי כשחזר לאירופה לאחר שירותו הצבאי. בבריסל למד לימודי קולינריה ומשם המשיך לצרפת ללימודים משולבים בעבודה בקורדון-בלו בפריז.
בשובו ארצה עבד אלן כשף במספר מסעדות במשך 13 שנים ובמקביל לא הפסיק מעולם לחקור את עולם השרקוטרי (Charcuterie) והשיטות השונות לשימור ועיבוד בשר.
לפני כ- 20 שנים, החליט אלן לשחזר זיכרונות ילדות, לעזוב את עולם המסעדות ולהכיר לקהל האכלנים בישראל את נפלאות השרקוטרי בכלל ונקניקיות טריות בפרט.
כיום אלן מתמחה בייצור נקניקיות, ייעוץ למסעדות ואנשי תעשיית המזון והעברת סדנאות שרקוטרי.
......
......
כתבו עלינו
......
......